O Mentalnem Trenerju

»V podjetju Mentalni trener smo aktivni na več področjih, ki so v veliki meri vezana na človekovo psihično delovanje. Predvsem se osredotočamo na področje ŠPORTNE PSIHOLOGIJE in MENTALNE PRIPRAVE posameznikov, pa naj gre za vrhunske športnike, menedžerje, vodstveni kader, zaposlene ali enostavno tiste, ki bi se želeli naučiti, kako se soočati s stresnimi situacijami in kako optimalno delovati.

Prav tako se zavedamo, da živimo z dneva v dan bolj stresno in se tako srečujemo z veliko težavami pri delu ali v zasebnem življenju. Zato vam lahko pomagamo s SVETOVANJI, ki jih izvajajo strokovnjaki za svetovanja v podjetjih, coachinga, mladostniškega svetovanja, osebnega svetovanja v primeru duševne stiske ali težav in partnerskega svetovanja. Tako vam lahko pomagamo do boljših poslovnih uspehov, boljše klime v podjetju ali večjega zadovoljstva pri delu ter življenju nasploh.

Nudimo tudi različna strokovna IZOBRAŽEVANJA. Predvsem se posvečamo temam, ki se vežejo na stres pri delu, motivacijo za delo, učinkovitost tima, pa tudi treningu vodenja in učenja sposobnosti vodenja, ki ne temelji le iz pozicije moči, temveč učinkovito išče načine, kako v vsakem posamezniku poiskati njegove individualne značilnosti in njegov optimum. Vse to dosegamo skozi strokovna in kvalitetna izobraževanja, ki potekajo v obliki predavanj in delavnic. S pomočjo strokovnih psiholoških prijemov in posebnih aktivnosti poskrbimo tudi za bolj učinkovito delovanje delovnega tima, kar dosežemo preko zanimivih in izobraževalnih TEAM BUILDING PROGRAMOV.

Ponujamo tudi storitev HALO PSIHOLOG, ki vam preko telefonskega pogovora s strokovnjakom nudi takojšnjo pomoč, svetovanje ali svetovalni tretma na domu ali določenem mestu, kjer se v trenutku težave ali stiske nahajate!

Pri pripravi na stresne trenutke ali v stiski pa vam lahko pomagajo tudi naši CD-JI IN POSNETKI, ki ob prijetni meditativni glasbi z vajami za sproščanje poskrbijo, da boste bolj sproščeni, mirni in predvsem bolj zadovoljni ter uspešni pri delu in življenju nasploh!

Pa obilo veselja in zadovoljstva še naprej!«, Matej Lunežnik, univ. dipl. psiholog in vodja podjetja Mentalni trener.

Matej Lunežnik deluje že vrsto let na področju psihologije dela in športa. S svojimi metodami je pomagal že številnim športnikom, klubom in podjetjem, do boljših športnih in poslovnih rezultatov. Dolga leta je delal kot trener alpskega smučanja in se udeleževal tekmovanj za svetovni pokal, olimpijade, svetovnih prvenstev in univerzijad. Je član Strokovnega sveta športnih psihologov Slovenije. Zadnja leta veliko dela s podjetji v smeri izboljšanja klime zaposlenih, priprave programov za zmanjšanje psihosocialnih tveganj, priprave programov za izboljšanje delovanja in zdravja zaposlenih v podjetjih ter zmanjševanja bolniških odsotnosti. Na Univerzi Galway na Irskem je pridobil diplomo svetovalca EAP (Employee Assistance Porgramme), kjer se je izuril v svetovalca za hitro pomoč in svetovanje zaposlenim v primeru težav na službenem področju, v zasebnem življenju, v primeru kriznih dogodkov (smrt bližnjih, bolezni, ločitve,…), psihičnih problemov ali problemov z zdravjem (bolečine v hrbtu, mišično kostna obolenja).