Izdelki : CD za sproščanje in mirnost

CD za sproščanje in mirnost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CD za sproščanje in mirnost vsebuje zanimive in preproste tehnike sproščanja, ki vam bodo ob odlični, umirjeni meditativni glasbi pomagale do:

  • lažjega spoprijemanja s stresom
  • boljšega spanca
  • postali boste bolj umirjeni
  • večje sproščenosti
  • počutili se boste bolj zadovoljno in spočito

Z vajami za sproščanje boste lažje premagovali vsakodnevne težave, se sprostili in pozabili na probleme! Tak CD boste imeli lahko vse življenje in vedno vam bo pomagal, da boste vzdrževali mirnost in sproščenost, ko bo zato potrebno. Kaj nam pomaga denar in to, da cele dneve delamo, če se ne znamo sprostiti in biti bolj zadovoljni! S poslušanjem posnetkov boste prihranili marsikateri žalosten dan, postali bolj zadovoljni in se bolj uspešno spopadati s stresom. Seanse s psihologom so veliko dražje kot CD, ki je potem vedno pri roki. Lahko ga poslušate doma, v avtu ali pa kjerkoli na poti in se v vsakem trenutku sprostite.

 

Dr. Mojca Z. Dernovšek pravi: »Za našo pozornost in čas v vsakodnevni naglici tekmuje sto in sto različnih stvari, kar nas spravlja v stres. Zato lahko postanemo razdražljivi in nejevoljni. Spomnimo se nase in si vsak dan posebej podarimo vajo za sproščanje. Priporočam!«

Izr. prof. dr. Mojca Zvezdana Dernovšek je po izobrazbi doktorica medicine in priznana specialistka psihiatrije.

 

Cena CD-ja je v akciji in je znižana iz 30,00 € na samo 19,90 €! Kupite CD zdaj s pritiskom na spodnji gumb
 

 

ali pokličite na 031 32 88 11 takoj in dobili boste izvrsten pripomoček za lajšanje vaših težav!

Ob naročilu po telefonu vam CD pošljemo po pošti in ga prejmete v roku 3 dni od naročila. Plačilo je po prevzemu po pošti.

Lahko pa nam tudi pošljete vaše podatke ter naslov na info@mentalni-trener.com in vam CD prav tako pošljemo po pošti. Tudi v tem primeru je plačilo po prevzemu.  

V primeru večjega naročila vam nudimo še dodaten popust po dogovoru.

Vse cene so brez DDV-ja.