Izdelki : Dnevnik šampiona

Dnevnik šampiona

Zdravo šampion!

Si želiš uspeti in postati pravi šampion? Imaš željo, da dosežeš v športu ali na katerem koli drugem področju nekaj več in postaneš uspešen?

Če si tak, potem je Dnevnik šampiona prava zadeva zate! Dnevnik te bo vodil in te naučil kako si naj zapisuješ svoje cilje, odločitve, slogane ali druga opažanja. Predvsem pa ti bo omogočil, da si boš na ustrezen način zapisal tiste pomembnosti, ki ti bodo pomagale na tvoji poti do uspehov. Pri pisanju ni potrebno komplicirati in pisati vse detajle. To ni kak šolski zvezek v katerega moraš vse napisati, kar se ti je dogajalo. Pišeš, rišeš, lepiš ali vstavljaš lahko kratko in jedrnato le tiste pomembne dogodke ali ugotovitve, ki ti lahko kasneje pomagajo, da boš boljše nastopal in treniral.

Pravi šampion točno ve, kaj želi doseči in kako bo to dosegel! Zato je ta dnevnik namenjen tistim, ki so se odločili, da bodo postali odlični in vrhunski v tistem, kar počnejo.

Ta dnevnik je namenjen predvsem tistim, ki so se odločili, da bodo dali svoj maksimum. To so bodoči šampioni!

Si tudi ti med njimi? 

Boštjan Kline:"Na treningih in tekmah se veliko dogaja in veliko se lahko naučim. Dnevnik šampiona mi pomaga, da si zapisujem pomembne informacije in da sledim zastavljenim ciljem. Je moj pripomoček za mentalne treninge, pa tudi za smučarske treninge ter tekmovanja. V bistvu je zastavljen tako, da me pripelje do uspeha!"

 

Boštjan Kline je 2-kratni mladinski svetovni prvak v superveleslalomu in smuku ter član slovenske smukaške reprezentance.


Cena Dnevnika šampiona je v akciji in je znižana iz 30,00 € na samo 19,90 €! Kupi dnevnik zdaj s pritiskom na spodnji gumb

 


ali pokliči na 031 32 88 11 in naroči Dnevnik šampiona zdaj!

Ob naročilu po telefonu Dnevnik šampiona pošljemo po pošti in ga prejmeš v roku 3 dni od naročila. Plačilo je po prevzemu po pošti.

Lahko pa nam tudi pošljete vaše podatke ter naslov na info@mentalni-trener.com in vam knjigo prav tako pošljemo po pošti. Tudi v tem primeru je plačilo po prevzemu.  

V primeru večjega naročila vam nudimo še dodaten popust po dogovoru.

Vse cene so brez DDV-ja.