Psihologija-Kaj delamo?

Mentalni trener deluje na področju psihologije športa, svetovanja in izobraževanja. Z znanjem in izkušnjami pomaga dosegati boljše rezultate v športu, uči bolje obvladati stres, daje nova znanja, predvsem pa poskuša iz posameznika ali skupine izvabiti maksimum.

Ni pomembno ali ste mlajši, starejši ali ste moški ali ženska in prav tako ni pomembno na katerem področju delujete. Vedno in povsod se srečujemo z različnimi težavami, pa naj si bodo to težave na delu, v ljubezni ali na športnem področju. In velikokrat ne vemo, kako naj si pomagamo, smo obupani ali pa ne vemo, kako doseči svoj optimum in delovati maksimalno.

Mentalni trener je lahko kot osebni trener v fitnesu, ki ti pomaga s strokovnimi prijemi in preizkušenimi tehnikami odpravljati težave ali pa se optimalno pripraviti na njih! Namesti uteži pa vas nauči dvigovati vaše vsakdanje težave na področju vašega poklica, partnerskih odnosov, depresije ali pomanjkanja energije, obvladovanja stresa, športa, hobijev, učenja v šoli ali fakulteti in vašega življenja nasploh.

Zato si poglejte kaj počnemo in na katerem področju vam lahko pomagamo!

Mentalni trener