Psihologija-Kaj delamo? : Team building programi

Team building programi

Timsko delo, dobro vzdušje in pozitivna delovna motivacija so tako v podjetništvu pomemben dejavnik uspešnosti.

PRI NAS SE NE BOSTE LE ZABAVALI IN SPROSTILI. Z NAMI BOSTE POSTALI TUDI UČINKOVITEJŠI V SVOJEM DELU!

Za vas smo pripravili zanimive Team Building programe, v katerih boste zraven zabave spoznali tudi nove razsežnosti timskega dela. Ta nova znanja bodo prispevala k povečanju učinkovitosti zaposlenih v podjetju pri svojem delu.

Pri delu smo izpostavljeni stresu in različnim preizkušnjam in od naše sposobnosti obvladovanja in soočanja s stresnimi situacijami je odvisno, kako jih bomo premagovali. In ravno v kriznih razmerah se ločijo sposobni in učinkoviti timi od manj sposobnih.

Z enakimi problemi in stresnimi situacijami se srečujemo vsi. Skozi leta izkušenj z mentalnim treniranjem vrhunskih športnikov, menedžerjev ali zaposlenih, smo prišli do spoznanja, da je stresna situacija enaka ne glede na dejavnost s katero se nekdo ukvarja! Lahko si vrhunski športnik, delavec ali direktor v podjetju. VSI SE POČUTIMO ENAKO! Zato je mogoče skozi različne družabne aktivnosti, ki se izvajajo v povezavi z določenimi mentalnimi vajami, učiti kogarkoli optimalnega stanja, v katerem je posameznik ali skupina zmožna pokazati svoj maksimum.

Programi, primerni za podjetja, športne klube in organizacije, so naslednji:

1. OSNOVNI ZABAVNO SPROSTILNI TEAM BUILDING PROGRAM

Osnovni team building program temelji predvsem na sproščeni dinamiki ter razgibanosti. Je osnovni program, namenjen delovnim skupinam, ki želite s pomočjo zanimivih in poučnih izzivov spoznati timsko dinamiko znotraj vašega tima ter dvigniti zaupanje in sodelovanje med člani tima.

Naloge temeljijo na sprostitvi in so telesno, komunikacijsko ali intelektualno manj zahtevne. Povezujejo se z večino aktivnosti, ki so v ponudbi.
Osnovni team building je družaben in učinkovit program nalog, ki predstavljajo prvi korak k boljši organizaciji dela. Prva ovira pri delu v skupini je nevednost, kako v njej najbolj učinkovito delovati. Program omogoča začetek procesa skupinskega učenja. Skupina skozi sklop izbranih nalog odkriva in spoznava dejavnike, ki njeno učinkovitost pospešujejo, in tiste, ki jo ovirajo.

ZABAVEN PROGRAM (temelji predvsem na zabavnih aktivnostih, namenjen druženju in medsebojnem povezovanju zaposlenih, kjer pa vseeno mora bit rdeča nit v skupinskem delovanju).

Program zajema:

 1. zabavne aktivnosti namenjene dviganju učinkovitosti delovnega tima
 2. kratko predavanje o učinkovitosti delovnega tima
 3. analiza delovnega tima in zaposlenih

Čas trajanja programa je najmanj 2 uri, lahko pa traja do 2 dni.

2. NADALJEVALNI ANALITIČNI TEAM BUILDING PROGRAM

Namenjen je podjetjem in organizacijam, ki so že osvojile programe osnovnega team buildinga in želijo svoje delovanje v skupini nadgraditi in dvigniti produktivnost ter poslovno uspešnost.

Poudarek je na doseganju še večje povezanosti članov tima, večji produktivnosti in tudi večji pripadnosti timu ter podjetju.

Vsak posameznik je indivduum zase. Vsak ima sebi lastne vzvode. Zato vam lahko tudi na podlagi opazovanja sodelujočih svetujemo, kako različne posameznike iz vašega podjetja ustrezno motivirati in kakšen dialog bo z njimi prinesel največ uspeha.

Udeleženci spoznajo pomen timskega dela ter njegove prednosti in slabosti. Poseben poudarek je na razumevanju razvojnih faz tima, osnovnih izzivov s katerimi se soočamo pri timskem delu ter različnih timskih vlog. Seznanite se z dobrimi praksami in napotki za učinkovito timsko delo!

Program zajema:

 1. zabavne aktivnosti namenjene dviganju učinkovitosti delovnega tima
 2. predavanje
 3. učenje delovanja v stresnih situacijah - delavnice
 4. analiza delovnega tima

Čas trajanja programa je 1 do 2 dni, lahko pa ga prilagodimo naročniku.

NOVO!

3. TEAM BUILDING PO PROGRAMU VRHUNSKIH ŠPORTNIKOV

Naučite se spoprijemanja s stresom in skupinske učinkovitosti s pomočjo posebnega mentalnega treninga MENKO, ki ga uporabljajo tudi vrhunski športniki!

Pri delu smo izpostavljeni stresu in različnim preizkušnjam in od naše sposobnosti obvladovanja in soočanja s stresnimi situacijami je odvisno, kako jih bomo premagovali. Od tega je odvisno, ali bomo v takih trenutkih znali najti v sebi tisto mirnost in pokazat kaj znamo, ali ne! Vsak mornar zna pluti po soncu in brezvetrju in le malokateri po nevihti in neurju. In v takih razmerah se ločijo sposobni in učinkoviti timi od manj sposobnih.

Zato vam nudimo poseben program team buildinga, preko katerega se učijo mentalnih sposobnosti in skupinske učinkovitosti tudi vrhunski športniki.

Program MENKO TEAM BUILDING zajema :

 • Učenje mentalnih veščin za boljše skupinsko delovanje
 • Učenje mentalnih veščin za spoprijemanje s stresom
 • Izboljša skupinsko in individualno motivacijo in s tem poveča učinkovitost
 • Sprostilne in zabavne aktivnosti

Podjetja, s katerimi smo sodelovali in gradili učinkovite delovne time:

SI.MOBIL d.d.

TELEKOM Slovenije d.d.

HYPO Leasing d.o.o.

MONSADRIA d.o.o.

VPK d.o.o.

GLAXO SMITH KLINE d.o.o.

FUTURA d.o.o.

ONE d.o.o.

ARNOLD&VUGA d.o.o.

INFINITY d.o.o.

COFACE d.o.o.

AQUASYSTEMS d.o.o.