Športniki

"So vetrovi, ki igrajo se z barkami in so barke, ki igrajo se z vetrovi. Loči jih ocean neznanja."

Rok Petrovič, dobitnik malega slalomskega globusa

V zadnjih letih je Mentalni trener sodeloval in pomagal s svojimi treningi, nasveti in izobraževanji že veliko športnikom, trenerjem in klubom. Z nami je do sedaj sodelovalo že skoraj 200 športnikov iz različnih športnih panog, starosti in tekmovalnega nivoja. Najmlajši so stari 11 let in se šele srečujejo s pritiski iz treningov in tekmovanj, najstarejši pa so že rutinirani članski tekmovalci, ki se borijo za najvišja mesta na največjih svetovnih tekmovanjih ter osvajajo medalje. Vsi pa se srečujejo s stresom, ki ga prinašajo naporna tekmovanja in zato se jih večina zaveda, da je psihična trdnost in dobra priprava na psihološkem nivoju ena od ključnih sposobnosti in dejavnikov na poti do optimalnih rezultatov!

Spodaj so prikazani nekateri športniki, ki so nekoč ali še vedno sodelujejo z nami. Športniki, ki so omenjeni, so se z objavo imen in izjav strinjali.

Atletika
Badminton
Gimnastika
Golf
Jadranje
Jahanje
Judo
Kajak/Kanu
Košarka
Lokostrelstvo
Nogomet
Ples
Ritmična gimnastika
Rokomet
Ski Kros
Smučanje
Streljanje
Tenis
JAN KRIVEC Jan Krivec psihološka priprava JAN KRIVEC
Tim Jelenko Tim Jelenko psihološka priprava Tim Jelenko
ŽIGA DIMC Žiga Dimc psihološka priprava ŽIGA DIMC
Matic Podlipnik Matic Podlipnik je mlad odličen teniški igralec, ki bi rad imel meč žogico na finalu Grand slama v Parizu. In jo... Matic Podlipnik